LAATSTE NIEUWS: Coronavirus (COVID-19) hier

DE WINTER KOMT ER NIET AAN

DE PLAATS WAAR HET NOOIT WINTER IS

Voorbij de diepste oceanen, achter zeeën van zand en door oeroude bossen ouder dan de wereld zelf, ligt een plaats waar hoop hevig schittert, met het licht van de ontelbare sterren en de warmte van de zon. Een plaats waar het nooit winter is, de Canarische Eilanden. Een eeuwige lente van dagen vol zon, blauwe hemels en stabiele temperaturen gedurende het hele jaar.
ZEVEN EILANDEN WAAR DE ZON ALTIJD SCHIJNT
Zeven eilanden waar de zon altijd schijnt, zeven fantasierijken om onvergetelijke avonturen te beleven. Van vulkanische landschappen tot eeuwenoude bossen, onmetelijke stranden en de hoogste bergtoppen tot bijna in de sterren, hier vindt u alles wat u nodig hebt om uw droomvakantie te beleven.

Gran Canaria

"Steeds groots, steeds trouw"

Een miniatuurcontinent om nagenoeg ontelbare landschappen te ontdekken die zo ongelofelijk zijn dat ze uit een sprookje lijken te komen.
Gran Canaria
Gran Canaria
Gran Canaria

Tenerife

"Hoger dan de sterren"

Aan de voet van de Teide, de derde hoogste vulkaan ter wereld, biedt het eiland Tenerife u honderden plekjes om opnieuw op krachten te komen na uw dagelijkse veldslagen.
Tenerife
Tenerife
Tenerife

Lanzarote

"Geboren uit het vuur"

Het indrukwekkende vulkaanzand biedt een kleurrijk spektakel om zich te ontspannen en te genieten zonder bang te zijn dat de draken opduiken.
Lanzarote
Lanzarote
Lanzarote

La Palma

"Steeds hoger, steeds sterker"

Eeuwenoude oerbossen bedekken dit enigmatische eiland onder een van de beste hemels ter wereld om de magie van de sterren waar te nemen.
La Palma
La Palma
La Palma

El Hierro

"Gouden hart, ijzeren vuist"

Dit kleine eiland werd eeuwenlang beschouwd als het einde van de wereld en is een spiritueel toevluchtsoord voor koningen en troonopvolgers.
El Hierro
El Hierro
El Hierro