LAATSTE NIEUWS: Coronavirus (COVID-19) hier

Walvissen

aanbidden

ook de Canarische Eilanden

De Canarische Eilanden zijn een bestemming voor allerlei bezoekers ... Inclusief walvissen trekt! Zijn rijke zeebodem en de uitstekende temperatuur van het water trekken regelmatig een grote verscheidenheid van het mariene fauna. Het grote voordeel ten opzichte van andere enclaves is dat de archipel de permanente thuisbasis is van veel van hen, dat is een geweldige garantie.
En las proximidades de las Islas Canarias pueden encontrarse hasta 26 especies diferentes, desde la gigantesca ballena azul hasta los simpáticos delfines. En hun aanwezigheid is zo dicht bij de kust, dat de eilanden de belangrijkste in Europa zijn geworden door het aantal personen voor free whale watching.
/Meest
voorkomende soorten
Het percentage van de waarneming op de Canarische Eilanden is opmerkelijk hoog. De meest voorkomende soorten die gemakkelijk te bezoeken kunnen zijn zijn de Tropical Calderon, de Tuimelaars en Bultrug soorten (resident), een aantal van hen met permanente kolonie in de archipel wachten op uw komst.
Dolfijn
De dolfijnen in de zee zien is al normaal geworden. De eilanden hebben tot 6 verschillende soorten van deze zoogdieren hun huis, een van de slimste ter wereld. Ze zijn uiterst vriendelijk, dus als je ze tegenkomt is het naderen van de boot makkelijk en wordt u uitgenodigd om te spelen.
Calderón
Het is een van de grootste Delphinidae ter wereld en is zeer vaak te vinden op de Canarische Eilanden, omdat een grote kolonie permanent in de archipel leeft. Ze zijn erg vriendelijk en reizen reizen in een groep of familie, dus je kunt meerdere tegelijk zien Het is ook waarschijnlijk om ze te zien met elkaar of met de boot spelen.
Walvissen
Zij zijn de meest overvloedige en diverse familie van baleinwalvissen, waaronder de Bultrug bewoner van de Canarische eilanden. Ze kunnen groeien tot 16 meter in lengte en zijn gemakkelijk te herkennen (en zichtbaar) door hun bult. Dit grote zoogdier laat je onder de indruk toen ze de oppervlakte breken om je te begroeten.
Sperma-walvis
Men zegt dat de potvis tot 20,5 meter lengte kan raken. Waardoor het een van de grootste zoogdieren in de wereld is. Ze kunnen ondergedompelen tot 3 kilometer diep en blijven 35 minuten onder water bij het zoeken naar voedsel. Als je deze reus van de zee kunt zien, zul je zo onbeduidend voelen naast deze kolos.
Het welzijn van
/walvisachtigen
komt eerst
De boten die u naar walvissen en dolfijnen brengen dragen het kenmerk "Blue Boat", en voldoen aan de wetten die een volwaardig en gelukkig leven waarborgen aan de walvisachtigen bevolking van de Canarische wateren. Activiteiten als hen voeden of zwemmen met hen zal niet worden toegestaan ​​op de cruise, zodat ze kunnen blijven genieten van hun leefgebied in alle vrijheid.
Zuidkust
Tenerife
De wateren ten zuidwesten van het eiland Tenerife zijn fenomenaal om het zeeleven te observeren in vrijheid. Zijn aanwezigheid in de buurt van de kust van Tenerife heeft voor het eerst in Europa in aantal mensen geraakt die walvissen gratis willen bekijken. Hier kan je tot 21 verschillende soorten vinden, van de blauwe vinvis tot de orca. Er zijn twee residente populaties van grienden en tuimelaars die bijna 80% van de dagen van het jaar kan worden gezien.
Boottochten in
Tenerife
Zuidkust
Gran Canaria
Kleine walvisachtigen zoals dolfijnen zijn veelvuldig in de wateren ten zuiden van het eiland Gran Canaria, op het gebied van Puerto Rico, om te genieten van de rust en zorg voor zuurstof welke de passaatwinden brengen. De activiteit begint met de eerste stralen van de zon wanneer hun vinnen door het oppervlak steken. Zijn waarneming wordt de belangrijkste attractie van de dag, die de lokale bevolking en toeristen hebben. Enkele schepen gepland voor rondvaarten met de veiligheidsmaatrelegen gerespecteerd: het noodzakelijke en bekwaam personeel aan boord.
Boottochten
Gran Canaria
Kust Tazacorte
La Palma
Sommige van de beste waarnemingen van grote en middelmatige walvisachtigen in vrijheid in de wateren van de Canarische eilanden zijn gemaakt vanaf de haven van Tazacorte, aan de westkust van het eiland La Palma. Verschillende routes kruisen elke dag enkele van de mariene routes bezocht door dieren zoals walvissen en dolfijnen, waarvan het succes in walvis zien rond de 90% komt. De zee van La Palma is ook een goede plek om walvissen te spotten.
Boottochten in
La Palma
Costa Valle Gran Rey
La Gomera
Vertrekkend vanuit de kust van Valle Gran Rey, bieden de wateren ten zuiden van het eiland La Gomera grote kansen om walvissen te spotten met dieren vrij rondzwemmend. Door dit zeegebied komen heel vaak grote zeezoogdieren zoals gevlekte dolfijnen, gewone en tuimelaars, evenals verschillende soorten walvissen, potvissen en tropische walvissen. In deze excursies, wordt u altijd begeleid door deskundig personeel op zee, en kunnen passagiers ook schildpadden zien.
Boottochten
La Gomera