LAATSTE NIEUWS: Coronavirus (COVID-19) hier

Bodega Valle de Güímar

Bodegas Valle de Güimar + Tenerife Bodegas
Bodegas Valle de Güimar + Tenerife Bodegas
Bodegas Valle de Güimar + Tenerife Bodegas

Wijn met druiven van tweehonderd wijnboeren in Tenerife

De Bodega Comarcal Valle de Guimar ligt in Arafo, in het zuidoosten van het eiland Tenerife. Met de capaciteit om een miljoen liter wijn te verwerken, hebben de faciliteiten zalen voor vintage, gisting, opslag, veroudering en cava. Ook hebben we een grote tuin en parkeerplaats. Ze voedt zich met het product van tweehonderd boeren in de vallei van Guimaras, met 1.500 hectare wijngaarden tussen de 200 en 1500 meter boven de zee.

Vulkanische bodem in een van de hoogste wijngaarden in Europa

In dit gebied in het zuidoosten van Tenerife, één van de grootste wijngebieden van Europa, profiteren de wijnen van de kwaliteit van de vulkanische bodem, de voortdurende aanwesigheid van de passaatwinden, hoge helderheid en een mild klimaat. Alle witte en rode wijnen worden beschermd door de benaming van herkomst Valle de Guimar. De bodega geeft geleide bezoeken op hun faciliteiten, evenals wijnproeverijen, van maandag tot zaterdag schema's om afspraak te maken.

Isla Tenerife

For the latest available information about opening hours, reservations, locations and contact details, see the official website.

GA NAAR DE WEBSITE

ONTDEKKEN