LAATSTE NIEUWS: Coronavirus (COVID-19) hier
Ontdek het indrukwekkende vulkanische karakter van een energiek, Atlantische archipel van ongewone landschappen van wilde schoonheid.

Voel de Canarische Eilanden en hun ongeëvenaarde natuurlijke kracht die je zal vullen met vitale energie en je leven een echte uitbarsting van emotie maakt. Zeven eilanden die een geweldige en spectaculaire natuurlijke diversiteit en een klimaat van milde temperaturen gedurende het hele jaar aanbieden Geniet van intense ervaringen. Kom en verbind je met je energie. We wachten op je.
Ontdek het indrukwekkende vulkanische karakter van een energiek, Atlantische archipel van ongewone landschappen van wilde schoonheid.

Voel de Canarische Eilanden en hun ongeëvenaarde natuurlijke kracht die je zal vullen met vitale energie en je leven een echte uitbarsting van emotie maakt. Zeven eilanden die een geweldige en spectaculaire natuurlijke diversiteit en een klimaat van milde temperaturen gedurende het hele jaar aanbieden
Geniet van intense ervaringen. Kom en verbind je met je energie. We wachten op je.
/
Bioreservaat
Voor Je Het Ganse Jaar Door.
/
40%
beschermde gebieden
Vulkanen, oude bossen, stranden, duinen, steile kliffen, tij zwembaden, watervallen, zeeën vol leven en een schone en beschermde hemel, maken het een van de meest waardevolle ecosystemen. Daarom wordt 40% van het grondgebied van de Canarische Eilanden ecologisch beschermd.
3
3.000
soorten flora en fauna
zeereservaten
Isla de La Graciosa
e islotes
del Norte de Lanzarote
Isla de
La Palma
Duiken
60
natuurlijke
zwembaden
Biosphere
reserves
El Hierro
La Palma
La Gomera
Macizo de Anaga
Mitad Occidental de Gran Canaria
Fuerteventura
Lanzarote
7
/
7 zeer
verschillende eilanden
De kracht van
vulkanen
De Canarische Eilanden zijn voortgekomen uit het centrum van de aarde door de kracht van vulkanen. Begunstigd door een klimaat van buitengewone uniekheid en de gunstige geografische ligging, wordt 20 miljoen jaar later zijn met wilde bossen, unieke soorten aangepast aan de omgeving ... Een mooi en een prachtig landschap dat soms optreedt met zeer maan satelliet charme en je nooit onverschillig laat.
Ga Door
duizendjarige
bossen
Doordring in de Canarische eilanden de bossen, open de deur van de verbeelding aan de wereld naar de verhalen van de kinderen. Verwachten we de grote beer van het verhaal na de laatste bocht in de lommerrijke pad? In feite is de spectaculaire rijkdom van de vegetatie die reageert op vocht waarvoor koele passaatwinden zorgen voor de noordhellingen van de eilanden van grotere hoogte, maar in werkelijkheid wil u liever dromen met verbeelding wanneer u op vakantie is?
Entre todos ellos destacan los bosques de laurisilva del
Parque Nacional de Garajonay,
que compone una de las pocas reservas que quedan en el mundo, prácticamente inalterada desde la Era Terciaria.
/
Dichter bij
de sterren
De natuurlijke rijkdom van de Canarische Eilanden is zeer hoog. Zijn hemel, beschouwd als de meest schone en heldere in Europa, wordt beschermd door een specifieke wet om de kwaliteit van de internationale astronomische observatoria, gelegen in de archipel, te garanderen. Vanaf hier, de beste plaats rond het noordelijk halfrond voor de observatie van het universum, worden de ondoorgrondelijke mysteries van de kosmos doorgrond.
De eilanden staan allerlei astronomische activiteiten open voor fans en nieuwsgierigen, en 's nachts routes te observerenof een bezoek aan de gigantische telescopen Tenerife en La Palma.