LAATSTE NIEUWS: Coronavirus (COVID-19) hier

De Canarische Eilanden

vanuit de lucht

De bevoorrechte locatie en het excellente klimaat van de Canarische Eilanden zorgen ervoor dat je in enkele uren vanuit het vaste land van Europa enkele van de puurste en ongereptste landschappen van het hele continent kunt vinden. De duizendjarige dichte bossen, spectaculaire vulkanen, de paradijselijke gouden zandstranden en de indrukwekkende kliffen schetsen, naast de kleine schilderachtige dorpen en gehuchten, een panorama vol contrasten en grote schoonheid. En dat valt nog meer op vanuit de lucht.

Op de Canarische Eilanden vind je verschillende opties om zijn spectaculaire geografie vanuit de lucht te observeren. Stijg op in een luchtballon en voel de immensiteit van de eilanden vanuit de lucht of vlieg rond in een klein vliegtuigje en bewonder met één oogopslag de drastische contrasten van deze springlevende eilanden.

/
Lanzarote
naar een andere planeet

La Geria is een van de uitzonderlijkste en meest verrassende streken van Lanzarote. Het contrast tussen de zwarte vulkaangrond en het intense groen van de wijnranken biedt een visueel spektakel waardoor je je in een andere wereld waant.

/
Fuerteventura
paradijselijke landschappen

Wanneer het tij opkomt, bedekt het water verschillende delen van Puertito de Lobos op Fuerteventura, en creëert daarbij verschillende natuurlijke bassins van kraakhelder water. Dit is het perfecte moment om het vanuit de lucht gade te slaan.

/
Gran Canaria
over een groene mantel

Door het zogenoemde Anden Verde, of groene platform, van Gran Canaria lopen verschillende wandelroutes die een hele goede optie vormen om de plaatselijke natuur te leren kennen. Maar als u in de gelegenheid bent om een rondvlucht te maken, kunt u met één oogopslag de ruige natuur bewonderen die uitkomt in een grillige reeks kliffen.

/
Tenerife
ontdekken van ontoegankelijke landschappen

De beste optie om een rondvlucht over het eiland van Tenerife te maken is over het plattelandspark van Anaga, waar u de indrukwekkende rotsen kunt observeren en de verborgen zwemplekken kunt ontdekken die alleen zichtbaar zijn vanuit de lucht.

/
La Gomera
visuele muziek

Deze spectaculaire klif, van oorsprong vulkanisch en met de vorm van een orgel, kunt u alleen duidelijk vanuit de lucht of vanaf de zee bewonderen. Maar alleen door over deze plek op La Gomera te vliegen kunt u de grandeur van deze bijzondere formatie aanschouwen die vooral opmerkelijk is door zijn precieze geometrische vormen Vallehermoso.

/
La Palma
zwemmen door de wolken

De lucht is het beste gezichtspunt om de wolkenzee te kunnen waarderen die zich tijdens vochtige ochtenden boven de krater van Taburiente samenpakt. Alleen van boven af kun je de wolkenmantel in al zijn pracht waarderen die condenseert op de wanden van de populairste krater van la Palma.

/
El Hierro
boven de vulkanen uit

De beste uitzichten in de lucht van El Hierro vind je in het gebied Verodal en de vuurtoren van Orchilla. Hier ziet u de spectaculaire vulkanische ravijnen van het gebied die met bravado opdoemen aan de kust.