LAATSTE NIEUWS: Coronavirus (COVID-19) hier

Hoeken

om van te

genieten

Op de Canarische Eilanden vind je plaatsen die zo mooi en speciaal zijn dat je ze tijdens je vakantie moet hebben gezien. Plaatsen die iets hebben wat andere niet hebben: stadsstranden om te relaxen in een hangmat met alles binnen handbereik, discotheken en terrassen om te dansen onder de sterren tot zonsopgang… En voor degenen die liever de kalmte opzoeken, rustige lommerrijke lanen of parken waar je kunt wandelen of gewoon heerlijk de tijd aan je voorbij kunt laten gaan.

Kies voor een overnachting die het beste bij u past en geniet van de gemoedsrust omdat u weet dat dankzij de ervaring van duizenden bezoekers die ieder jaar weer de Canarische Eilanden opzoeken, waar u ook gaat u altijd iets vindt om een onvergetelijke vakantie door te brengen.

Geniet

met het gezin

Wanneer u met kinderen reist, zoek dan naar een overnachting waar u alles bij de hand hebt om uw vakantie veel eenvoudiger te maken. En als dat hotel of appartement ook nog eens talloze activiteiten biedt waardoor u gegarandeerd vermaak voor het hele gezin hebt, dan is dat helemaal geweldig. Op de Canarische Eilanden vind u legio plaatsen die dat bieden en waar u alles hebt wat u nodig hebt voor een relaxte en leuke vakantie met het hele gezin.

Een ander

levensritme

Sommige plaatsen zijn speciaal door de snelheid waarin alles er plaatsvindt. Alles gaat op een rustig tempo en de plaatselijke inwoners hebben alle tijd om u zich thuis te doen voelen. Deze plaatsen waren lange tijd samenkomstpunten van kunstenaars uit heel Europa die naar de eilanden reisden op zoek naar inspiratie. Tegenwoordig vind je die spirit nog terug maar nu met alle services om uw verblijf aangenamer te maken.

Geniet

maximaal van

iedere dag

Om uw vakantiedagen zo lang mogelijk te maken, hoeft u alleen maar een van de vele plaatsen op te zoeken die u vindt in plannen voor 24 uur. Zonnebaden op het strand, eten in een strandeethuisje, een lekker drankje nemen op een terrasje, eten in een restaurant met internationale keuken en de nacht doorbrengen in een discotheek of karaoke. U bepaalt zelf hoe laat u naar bed gaat.

Totaal

er tussenuit

Als u een paar dagen rust nodig hebt, dan zijn er op de Canarische Eilanden genoeg opties. Of het nu een afgelegen bergdorpje is midden in de natuur of een rustig kustplaatsje, u kunt u van de wereld afzonderen en genieten van de rust met degene voor wie u kiest.