LAATSTE NIEUWS: Coronavirus (COVID-19) hier

Van eiland naar eiland Verplaats u binnen de eilandengroep

Kies vanuit welk eiland u wilt vertrekken

La Palma El Hierro La Gomera Tenerife Gran Canaria Fuerteventura Lanzarote La Palma El Hierro La Gomera Tenerife Gran Canaria Fuerteventura Lanzarote

Kies vanuit welk eiland u wilt vertrekken

KIES NAAR WELK EILAND U WILT GAAN

De Canarische Eilanden bieden u talrijke mogelijkheden om alle eilanden te bezoeken en snel en comfortabel tussen de eilanden te kunnen reizen. Alle eilanden beschikken over een vliegveld en haven waar de verschillende maatschappijen opereren en een groot aantal routes dekken. Bovendien zijn de afstanden zo kort dat het weinig tijd kost om van één eiland naar het andere te gaan.

By plane

De eilandengroep telt 8 vliegvelden die alle eilanden onderling met elkaar verbinden. De vliegtijd is in alle gevallen minder dan een uur en er vertrekken regelmatig vluchten door de dag heen.

U kunt kiezen uit verschillende luchtvaartmaatschappijen om uw reis te boeken:

By boat

Met de boot tussen de eilanden reizen is vaak een goedkopere optie en biedt bovendien een ander perspectief en de kans is groot dat u onderweg dolfijnen en andere vissoorten zult kunnen zien. U kunt van één eiland naar het andere met verschillende maatschappijen die een regelmatige en betaalbare verbinding binnen de eilandengroep aanbieden. Ook bestaat de mogelijkheid om de overtocht aan boord van een cruiseschip te maken.

Excursions

Een andere manier om een buurteiland te bezoeken is een 1-daagse boot- of zeilbootexcursie te maken die u de mogelijkheid biedt nieuwe plaatsen te leren kennen zonder te overnachten.

Excursies tussen eilanden