LAATSTE NIEUWS: Coronavirus (COVID-19) hier

De beste plaats om te trainen
voor beroepssporters

Ontdek waarom de Canarische Eilanden een ideale bestemming zijn voor sporters: dankzij de rechtstreekse verbinding met meer dan 130 Europese steden en een benijdenswaardig klimaat, beantwoorden de Canarische Eilanden perfect aan de behoeften van topsporters. Verblijf in een van de rustige complexen en train in eersteklas sportvoorzieningen omgeven door de ongelofelijke Canarische landschappen. Bovendien bent u steeds zeker dat aan de Europese norm wordt voldaan.

1
Het beste klimaat voor topsporters
Het beste klimaat voor topsporters

Laat een slechte dag uw trainingssessie niet verpesten. Met 4.800 zonuren per jaar en schaarse neerslag zorgen de Canarische Eilanden ervoor dat er niets kan foutlopen op uw weg naar de top. Vergeet extreme warmte en koude ent train in het beste klimaat ter wereld (gemiddeld 19ºC in de winter en 23ºC in de zomer).

2
Eersteklas sportvoorzieningen
Eersteklas sportvoorzieningen

De Canarische Eilanden biedt een ruime keuze aan topsportvoorzieningen om u te helpen het allerhoogste niveau te halen. Hier kunt u een beroep doen op hoog opgeleide professionals en gespecialiseerde sportartsen, hypoxiekamers of DLF-telemetrie, in combinatie met een logiesaanbod dat perfect is aangepast aan de behoeften van de sporters.

3
Trainen in de openlucht en natuurlijke omgevingen
Trainen in de openlucht en natuurlijke omgevingen

Vul uw trainingssessies in het sportcentrum aan met trainingen in een onverbeterlijke omgeving: de natuur. De Canarische Eilanden zijn perfect om aan watersport te doen en het sportrendement te verbeteren dankzij hoogtetrainingen. Bovendien bent u op de Canarische Eilanden heel snel van het zeeniveau op meer dan 1800 meter hoogte. Door de vulkanische oorsprong van de eilanden zijn er namelijk bruuske hoogteverschillen en uiterst hoge bergtoppen.

4
Herstelbehandelingen
en mogelijkheden
voor actief rusten
Herstelbehandelingen
en mogelijkheden
voor actief rusten

Optimaliseer uw rusttijd dankzij de ruime keuze aan mogelijkheden die de Canarische Eilanden u bieden: golfbanen, stranden en wandelpaden om andere sporten te beoefenen en andere spiergroepen te trainen om letsels te voorkomen. Bovendien zijn de Canarische Eilanden al sinds de tijd van de Grieken een bestemming die bekend staat om zijn heilzame eigenschappen. U kunt uw herstel hier dus versnellen met natuurlijke therapieën van vulkanische oorsprong, spabehandelingen en het geheime wapen van deze eilanden: het zonlicht.

Ontdek alle omgevingen, voorzieningen, evenementen en diensten voor sporters op de website:

www.trainingnonstop.com