LAATSTE NIEUWS: Coronavirus (COVID-19) hier

HET EILAND

TENERIFE

OP EN
TOP LEVEN
In Tenerife kan je doen wat je het meest elke dag van het jaar wilt, dankzij het klimaat, de natuur, en de toeristische voorzieningen ontworpen voor u en de uwen om te genieten.
UW BESTE
SLAG
Tenerife heeft acht golfbanen waar u uw swing elke dag van het jaar kan testen. Bijna alle moderne faciliteiten en holes zijn ontworpen door professionals.
WALVISSEN
KIJKEN
De zuidwestkust van het eiland is een ideale plek om walvissen in het wild te zien. Niet ver van de kust kunnen tot 26 verschillende soorten walvisachtigen gezien worden: walvissen, dolfijnen, orka's en blauwe walvissen.
WORLD
HERITAGES
Teide Nationaal Park, met de hoogste berg van Spanje. Oude stad van La Laguna, met zijn koloniale architectuur.
WELKOM OP TENERIFE
Tenerife is het eiland van duizend ervaringen in één eiland. Je kunt jezelf onderdompelen in de natuur, ontspannen op een strand, de Teide beklimmen, winkelen, een voorstelling volgen, een wandeling door de oude stad, veel plezier in een pretpark, golf ...

Wees vol energie met de talloze activiteiten, maar vooral, ga niet naar Tenerife zonder haar rijke keuken te proberen. Zitten op een terras met uitzicht op de zee en genieten van wat garnalen is een heerlijke ervaring.
/
PARQUE
NACIONAL DEL
Teide
De derde hoogste vulkaan ter wereld
Met 3.718m hoogte, dis e vulkaan Teide de hoogste berg van Spanje. Hun twee ecosystemen maken zijn bestijging een ervaring vol contrasten. Hij beschikt ook over gids diensten voor degenen die hun kennis en een berg retraite willen verdiepen om van het prachtige uitzicht op de zonsopgang te genieten.
/Wat je je niet kunt verliezen/