LAATSTE NIEUWS: Coronavirus (COVID-19) hier

Een dag van het strand

op de Canarische Eilanden

Op de Canarische Eilanden kunt u genieten van kilometers van spectaculaire stranden om een dag met je gezin door te brengen, een wandeling langs de kust, te rusten of je te verliezen met je partner in een idyllisch landschap. Daarnaast heb je aangename temperaturen in alle seizoenen, heldere luchten en meer dan 3.000 uren zon per jaar, genieten van de eindeloze stranden van de Canarische Eilanden is wanneer u maar wilt.
Volg ons deze dag op het strand!
Zin in een leuke dag?
Naar het strand!
De Canarische Eilanden bieden u eindeloze mogelijkheden om een ​​dagje naar het strand door te brengen. Je hoeft alleen te beslissen wat je het meestdancings: je verliezen in een ongerept strand om alles te vergeten, veel plezier hebbben met de kinderen op een familie strand met alle voorzieningen of gewoon ontspannen en genieten van een van de meest populaire stranden.
Zeker dat je honger hebt
Eten!
Je hebt zoveel opties als stranden. U kunt in een restaurant met uitzicht op zee zitten en genieten van typisch Canarische gerechten zoals stoofpot, aardappelen met mojo of ook lokale vis of Salema. Maar als je liever uit wil eten met je voeten in het zand in de buurt van het water, dan er is een snackbar waar u kunt genieten van heerlijke tapas met inktvis, limpets, gegrild, gegrilde sardines, spatten ... en om de avond te beginnen met een goede smaak in de mond.
En als je wilt verkoelen ...
In het water!
Als de stranden op de Canarische Eilanden voor iets bekend zijn is voor hun heldere water, met een constante temperatuur het hele jaar rond van 20 graden, zij nodigen u uit voor een verfrissende duik, ook al kunt u geen watersport beoefenen . Je vindt dan ook makkelijk surfscholen waar je aan de slag kan of je techniek kan verbeteren.
Windsurfen
Kitesurfing
BOOTTOCHTEN
WALVISSEN ZIEN
En als je durft om de zee te zien vanuit een ander gezichtspunt, duik er in en ontdek een van de meest waardevolle mariene ecosystemen in de wereld in één van de vele uitstapjes georganiseerd door duikscholen.
Magische
namidagen
's Avonds, na een dag van ontspanning of plezier, is een van de meest bijzondere momenten die je kan beleven op een strand. Het is ideaal voor een wandeling langs de kust of om te zitten en te kijken naar de zee en kijken hoe de zon langzaam verdwijnt aan de horizon.

Op de Canarische Eilanden, zijn de zonsondergangen speciaal als de zon smelt in de zee met het creëren van een kakofonie van oranje glitter en schittering op het water.

Een perfecte afsluiting van een perfecte stranddag.