LAATSTE NIEUWS: Coronavirus (COVID-19) hier

Spa by Clarins Gran Meliá Palacio de Isora

Spa by Clarins - Tenerife
Spa by Clarins - Tenerife
Spa by Clarins - Tenerife
Spa by Clarins - Tenerife
Spa by Clarins - Tenerife
Spa by Clarins - Tenerife

Spa van het luxe Hotel Gran Meliá Palacio de Isora

Koude en licht geparfumeerde handdoeken, buitenbaden met rozenblaadjes en aromatische oliën, en cosmetica van het merk Natura Bissé. Dit zijn slechts een paar verwennerijen die de Yhi Spa biedt. De fantastische ruimte van welzijn en schoonheid van het luxe Hotel Gran Meliá Palacio de Isora, in het zuiden van Tenerife, herbergt in haar 2000 vierkante meter een rechthoekig hydrothermaal zwembad, ondergedompeld in natuurlijk licht, met een fris en verfijnd ontwerp als dat van het resort zelf.

Ontspannen in het centrum voor waterrituelen

De YHI Spa drukt haar moderne en avant-gardestempel op alle verblijven, met name in de ontspanningsruimte, met ultramoderne bedden en gedimde verlichting. Ook in haar centrum voor waterrituelen, met sauna's, chromotherapiedouches, cabines in de buitenlucht en een zen-ruimte, waar het circuit van een uur eindigt. Door het brede aanbod is het moeilijk om een behandeling te kiezen, maar een van de favorieten is de ‘ready for sun’, die de huid voedt en voorbereidt vóór het zonnebaden, ideaal voor een perfecte tan.

Isla Tenerife

For the latest available information about opening hours, reservations, locations and contact details, see the official website.

GA NAAR DE WEBSITE

ONTDEKKEN