LAATSTE NIEUWS: Coronavirus (COVID-19) hier

Abama Spa

Abama Spa Spa's en centra voor thalassotherapie in Tenerife

Een spa met Colonial- en Safari-suites voor koppels

Massages in een oosterse pergola in een mooie tuin met waterval, die goed zou kunnen dienen als filmset, is een van de meest exotische aanbiedingen van de spa van het Hotel Abama in Guía de Isora, gelegen in het zuiden van Tenerife. Gewild zijn ook de rituelen voor twee personen in de luxe Safari- en Colonial-suites, met stoomdouches en speciale menu's. Het is de oosterse inspiratie die de tonica vormt van dit prachtige complex van 2500 vierkante meter, drie verdiepingen en 10 behandelruimten.

Thermale baden en Abama Total Wellness

Het quasi-gebeeldhouwde hydrotherapiezwembad in bloemvorm met subtiele knipperende neonverlichting is de grote attractie van het thermale circuit. Een van haar juweeltjes is de cabine met kunstmatige sneeuw, een van de weinigen in Europa, evenals de ruimte met verwarmde keramische ligbanken en ontspannende muziek. Het Abama Total Welness-programma biedt, naast de door persoonlijke trainers samengestelde en in de fitnessruimte uit te voeren programma's, en een uitgebreid menu aan behandelingen, op de klant toegesneden behandelmethoden.

Isla Tenerife

For the latest available information about opening hours, reservations, locations and contact details, see the official website.

GA NAAR DE WEBSITE

ONTDEKKEN