LAATSTE NIEUWS: Coronavirus (COVID-19) hier
/

Een outdoor

LIKEUR IN DE OPEN LUCHT ...

Op de Canarische Eilanden kan je je binnen en buiten vernieuwen in uitstekende omstandigheden. Naast een breed scala aan wellness-centra, hebben de eilanden vier therapeutische hulpbronnen, wat ze een echte outdoor spa maken: water, lucht, zon en zand.

De verbinding tussen het explosieve karakter van de eilanden en zijn lange ervaring in het wellness-toerisme, maken ze de ideale plek om een ​​maximale ontspanning te combineren met een onvergetelijke vakantie bestemming. Laat je verwennen door de aard van de eilanden of de beste professionals.
Zeker je het verdient.

DE ZEE

Het zeewater, en vooral dat van de Atlantische Oceaan, bevat 89 elementen in ons lichaam aanwezig, plus vitaminen en micro-organismen die antimicrobiële stoffen en de hormonale huid losmaken om er van te profiteren. Baden in zee verbetert huidproblemen zoals acne, dermatitis en wonden, helpt je te ontgiften en te ontspannen.

DE LUCHT

Vernieuw jezelf fysiek en mentaal met de zuiverheid van de passaatwinden. De zeewind die de Canarische Eilanden bereikt is geladen met mineralen en negatieve ionen met ontspannende en ontgiftende werking. Daarom is het zeer gunstig voor de ademhalingswegen naast het voeden en hydrateren van de huid in de diepte.

DE ZON

Zonlicht, op de eilanden beschikbaar het hele jaar, helpt onze lichamen natuurlijke vitamine D te produceren. Deze vitamine is nodig om calcium op te nemen en ziekten zoals osteoporose, hypertensie of spierpijn te voorkomen. Daarnaast stimuleert zonlicht de afscheiding van endorfines, de neurotransmitter die ons het gevoel van welzijn geeft.

DE ARENA

Neem een ​​zandbad terwijl u ontspant bij het geluid van de golven. Het strandzand is doordrongen van de voordelen van het zeewater, dus het is een van de meest gebruikte behandelingen in vele wellness-centra. Het zand, warm van de zon, is zeer gunstig tegen reuma, artritis en neuralgie. Het is ook een uitstekende natuurlijke exfoliant en beste ondergrond om te wandelen en het uitoefenen van benen.

/
Wellness
Centra
Op de Canarische Eilanden vindt u een breed scala aan wellness-centra met de laatste innovaties in behandelingen en professionele behandeling in een nabijgelegen omgeving. De meeste van deze centra gebruiken alle naatuurlijke middelen van de eilanden in hun therapie, samen met andere, technologische therapeutische behandelingen.
Bekijk centra
Sommige van de behandelingen
die klanten het meest vragen
in de Canarische eilanden zijn:

Thalassotherapie

Deze therapie maakt gebruik van de verschillende elementen van de zee, samen of afzonderlijk, met als basis: water, algen, modder en andere stoffen gewonnen uit de zee. De centra die dit aanbieden verzamelen water in de buurt van de kust, gesteriliseerd coor hitte en passen ze vervolgens toe in de vorm van baden, douches of waterstralen.

Vinoterapia

Wijn therapie is een zeer effectieve manier om te reinigen en te zuiveren van de huid dankzij, uitwendig aangebracht, het helpt bij het stimuleren van de circulatie, het verminderen van de onderbuik en herbevestigen van de dijen Tijdens deze therapie, worden druivensap of wijn rechtstreeks toegepast op de huid.

Geoterapia

De vulkanische bodem van de Canarische Eilanden is rijk aan warm geothermisch water en mineralen en oligoalementen, een van de belangrijkste therapieën. Rechtstreeks op de huid aangebracht in de vorm van klei, helpt het bij het verbeteren van de huid en de conditie van de botten en spieren.

Aloeterapia

De aloë vera, die nauurlijk groeit op de eilanden dankzij het klimaat, is zeer gunstig voor de huid. Deze therapie bestaat uit een reinigingsmelk voor het lichaam en tonic, peeling, een wrap met aloë vera om met een ontspannende massage te eindigen.