LAATSTE NIEUWS: Coronavirus (COVID-19) hier

Vermaak

en adrenaline

Het vermaak op de Canarische Eilanden is oneindig. Controleer uw hartslag na een afdaling van een van de duizelingwekkende waterglijbanen, jaag uw adrenaline huizenhoog op in een razende achtbaan of beleef het wilde westen. Maar als wat rustiger vermaak u meer aanspreekt, kunt u ook kiezen voor bijvoorbeeld een dierentuinbezoek of culturele bezienswaardigheden.

/
Waterparken

De Canarische Eilanden hebben het hele jaar door een gelijkmatig klimaat met een gemiddelde jaartemperatuur van 20ºC. Ongeacht het jaargetijde kunt u op de Canarische Eilanden altijd op volle snelheid door razendsnelle rapids zoeven, spiraalglijbanen afglijden in parken zoals Aqua Park, Aqua Water Park of het Siam Park, het grootste waterpark van Europa.

Waterparken bekijken

/
Themaparken

Voor zowel gezinsvakanties als voor een verblijf met een groep vrienden is een thema- of avonturenpark altijd een spannend plan. Je kunt rivieren oversteken via een tokkelbaan, over touwbruggen lopen of uw adrenaline tot het uiterste opdrijven in mechanische attracties. Parken zoals Holiday World of het Angry Birds Park zorgen voor oneindig vermaak.

Amusementsparken bekijken

/
Dierentuinen
en botanische tuinen

Dierentuinen en botanische tuinen zijn de beste manier om je te vermaken terwijl je de flora en fauna van onze planeet ontdekt. Als u dus meer van de natuur houdt, dan zijn parken zoals Palmitos Park, het Loro Park of het Oasis Park vooral interessant om diersoorten zoals nijlpaarden, olifanten of zelfs komodovaranen van dichtbij te zien.

Dierentuinen bekijken

/
Andere
attracties

Als u dan nog tijd over hebt, dan is er nog meer. U kunt het vulkaanlandschap van Lanzarote te paard doorkruisen, door het madurodam van het eiland wandelen of genieten van een nieuwe bioscoopfilm onder de helderste sterrenhemel van Europa. Want als er ergens geen tekort aan is op de Canarische Eilanden dan zijn het wel de mogelijkheden om je te vermaken.
Andere attracties bekijken