LAATSTE NIEUWS: Coronavirus (COVID-19) hier

Op reis naar de
Canarische Eilanden innovember

Als u in november naar de Canarische Eilanden reist merkt u niet dat de winter om de hoek loert. Blijf genieten van de zee, het zand en de heldere hemel, perfect voor liefhebbers van astronomie, net zoals tijdens de rest van het jaar.
Gemiddeld
24° C

9 u
zon per dag

Deze maand
raden we u aan...

1
Uw surfplank boven
te halen

Het golvenseizoen begint, het beste ogenblik om door ons kristalheldere water te surfen. Ga de uitdagingen aan waarvoor de golfslag u stelt, of zet uw eerste stappen tijdens uw vakantie in november onder begeleiding van een monitor. U hoeft niet eens een surfplank mee te brengen! Op de eilanden kunt u gebruik maken van talrijke diensten voor deze sport, m.i.v. materiaalverhuur. Als er iets niet ontbreekt op de eilanden, dan is het wel de surfsfeer!

Surfspots
Bodyboardspots
Academies

2
Ontdek de kleuren
van het Canarische
zand

Een wandeling op het strand... Tijdens uw vakantie in november? Natuurlijk! En niet enkel wandelen: deze maand kunt u ook een heerlijke duik nemen en genieten van de zon dankzij het beste klimaat ter wereld. Profiteer van uw verblijf om het perfecte strand te vinden: Een baaitje met zwart zand? Een strand met goudgeel zand en water met onmogelijke kleuren? Wat uw voorkeur ook is, op de Canarische Eilanden vindt u het. Vergeet dus zeker uw zwembroek of badpak en uw zonnecrème niet wanneer u uw koffers pakt!

Stranden met wit zand
Stranden met geel zand
Stranden met rood zand
Stranden met zwart strand

3
Het Internationale
Vlieger-
festival

Elk jaar in november wordt op het strand Playa de El Burro op Fuerteventura een evenement georganiseerd dat de hemel kleurt met meer dan honderd vliegers. Breng de jouwe mee en neem deel aan de gekleurde voorstellen voor beginners?

We raden u ook aan te profiteren om het Natuurpark van Corralejo te ontdekken, een beschermd gebied waar u de grootste duinen van de Canarische Eilanden kunt vinden: in het noorden wit zand omgeven door de oceaan, in het zuiden vulkanische tonen.

Natuurpark van Corralejo
Fuerteventura

Wetsuit
surfplank