LAATSTE NIEUWS: Coronavirus (COVID-19) hier

Op reis naar de
Canarische Eilanden inMaart

In deze maand begint de lente, een seizoen waar iedereen naar uitkijkt... behalve op de Canarische Eilanden. Maart verschilt hier namelijk niet zo veel van de rest van het jaar, aangezien de temperaturen hier altijd zacht zijn. U kunt hier dus zelfs tijdens de traditioneel koudere maanden een heerlijke dag op het strand doorbrengen.
22° C
Gemiddeld

10 u
zon per dag

Deze maand
raden we u aan...

1
Geniet van het
goede weer

Als de hele dag zonnebaden niet uw ding is, trek dan uw stapschoenen aan om de ongelofelijk uiteenlopende wandelpaden op de Canarische Eilanden te ontdekken. Op slechts enkele kilometers zit u op een andere hoogte en verandert het landschap, de fauna en de flora.

Er zijn routes van alle moeilijkheidsgraden uitgezet door professionals zodat u de beschermde gebieden van de eilanden tijdens uw vakantie in maart kunt ontdekken.

Magische wandelpaden
Routes

2
Thema-
parken

Wat gaat de tijd snel als het leuk is, dankzij supersnelle waterglijbanen, de grootste collectie papegaaien ter wereld of en wandeling door een dorpje van het Verre Westen... Wist u dat we op de Canarische Eilanden themaparken hebben waar iedereen aan zijn trekken komt? Dierentuinen en aquariums, attractieparken zoals Sioux City of Angry Birds Activity Park en waterparken zoals Siam Park, het grootste en meest indrukwekkende van Europa.

Siam Park
Loro Parque
Angry Birds Activity Park
Maroparque
Oasis Park

3
En bij de
avondschemering...

Wanneer de dag er bijna opzit, hebben we nog een van de mooiste verrassingen voor u in petto: een ongelofelijke zonsondergang om van te genieten tijdens een strand- of bergwandeling in goed gezelschap.

Op het strand playa de Famara op Lanzarote kunt u een van de mooiste zonsondergangen bewonderen, vooral als het laagtij is. Als u in La Restinga (El Hierro) bent, wordt u ongetwijfeld ingenomen door de zonsondergang in de Mar de las Calmas.

Playa de Famara
La Restinga

Bergschoenen
zaklamp