LAATSTE NIEUWS: Coronavirus (COVID-19) hier

Op reis naar de
Canarische Eilanden ijuli

Wat kunt u doen tijdens uw vakantie in juli? Wat u maar wilt. Ontsnap aan de hoge temperaturen en geniet van de natuur, cultuur en sport. Vind stranden met een kleur van zand waar u altijd al van had gedroomd, ontdek kleine dorpjes vol traditie en dein mee op de golven.
Gemiddeld
27° C

12 u
zon per dag

Deze maand
raden we u aan...

1
Een
veelzijdige zomer

We beginnen met een klassieker voor uw vakantie in juli: oneindig lange dagen strand met als enige zorg genieten van de zon, het zand en de zee. Of u nu stranden met alle diensten en voorzieningen verkiest of liever een afgelegen baaitje zoekt voor een gevoel van exclusiviteit, hier vindt u ongetwijfeld wat u zoekt.

In dit seizoen kunt u bovendien van de lange dagen profiteren om verfrissing te zoeken in de natuur en de prachtige landschappen van de eilanden te ontdekken dankzij een uitgebreid netwerk van wandelpaden.

Populaire stranden
Ongerepte stranden
Stranden voor kinderen
Wandelpaden

2
Beleef de
Fiestas
del Carmen

Een van de meest aangrijpende ceremonies ter ere van de beschermheilige van de zee is de zee-processie van La Graciosa, een klein eilandje ten noordwesten van Lanzarote. Hoewel het minder dan 30 km2 groot is en er slechts twee dorpjes zijn, gaat de plaatselijke bevolking met hart en ziel op in deze feesten.

En na al dat gefeest, niets beters dan een heerlijke duik in het turquoise water van dit bijzondere eiland

Caleta de Sebo
Route op La Graciosa

3
Het begin
van het
windseizoen

Uw vakantie in juli is een van de beste ogenblikken om de zeilen te hijsen of uw vlieger boven te halen om de Canarische wateren te doorkruisen. Laat u in deze tijd van het jaar over de golven meevoeren door de passaat en de landwind. Dit is dan ook de reden waarom er in deze periode verschillende Wind- en Kitesurfwedstrijden worden georganiseerd.

Plaatsen om te windsurfen
Plaatsen om te kitesurfen

Badpak
zwembroek en slippers
, of zoals we ze hier noemen: “cholas”