LAATSTE NIEUWS: Coronavirus (COVID-19) hier

Op reis naar de
Canarische Eilanden injanuari

Vakantie in januari? Begin het jaar als nieuw! Vlucht weg van de koude om te genieten van het strand, de zon en de natuur, te rusten en krachten op te doen Met een gemiddelde temperatuur van 19º C en negen uur zon per dag hebt u immers redenen genoeg om er geen twee keer over na te denken. Waar wacht u nog op?
Gemiddeld
21° C

9 u
zon per dag

Deze maand
raden we u aan...

1
De eerste duik
van het jaar

Niet iedereen kan zeggen dat ze tijdens de kerstvakantie een duik hebben genomen aan het strand... En hier, kan dat. Duik in het turkooise water en begin het jaar met vernieuwde krachten.

Een duik nemen op 1 januari is een erg Canarische traditie en het is zelfs zo dat op het strand Playa de Las Canteras, in las Palmas de Gran Canaria, elk jaar een populair evenement wordt georganiseerd om het jaar goed in te zetten met een heerlijke duik.

Populairste stranden
Playa de Las Canateras

2
Het Internationale
Muziekfestival van de
Canarische
Eilanden

Kom genieten van het festival dat de muzikale kalender van Europa opent in januari en februari. Na meer dan 30 jaar is dit een internationale referentie op het gebied van klassieke muziek, met orkesten uit de hele wereld.

Bovendien kunt u het evenement beleven in een van de meest opmerkelijke en emblematische gebouwen van de eilanden: het Auditorium Alfredo Kraus, op Gran Canaria, en het Auditorium van Tenerife Adán Martín (dit laatste een werk van Santiago Calatrava).

Canarische muziek
Las Palmas de Gran Canaria

3

Batterijen
opladen

Na dagen vol kerstlunches en -diners is het tijd om wat te bekomen van al dat lekkers en de batterijen op te laden. Hiervoor bieden de zeven eilanden een ruime keuze aan spectaculaire natuuromgevingen. Vulkanen paradijselijke stranden, natuurlijke zwembaden, eeuwenoude bossen, nationale parken, kristalhelder water en een schone en beschermde hemel om sterren te kijken tijdens het hele jaar, zelfs tijdens uw wintervakantie.

De energie die op je wacht
Plekjes om van te genieten
Natuuromgevingen
Sterren kijken

zonnebril
comfortabele kledij
een licht jasje