LAATSTE NIEUWS: Coronavirus (COVID-19) hier

Op reis naar de
Canarische Eilanden infebruari

Weet u nog niet waar naartoe in februari? Wat dacht u van de beste bestemming voor de wintervakantie? Dankzij het zachte klimaat van de Canarische Eilanden kunt u genieten van de zon op een spectaculair strand of carnaval vieren zonder zich zorgen te hoeven maken om het slechte weer. Doet u mee?
Gemiddeld
21° C

9 u
zon per dag

Deze maand
raden we u aan...

1
Carnaval,
Carnaval

Wat is er Canarischer dan Carnaval? Breng uw verkleedkleren mee en profiteer van uw reis naar de eilanden om eens goed te lachen met de straatorkesten en de “mogollones”, in een sfeer die enkel geschikt is voor echte feestvarkens. Hier vieren we carnaval in stijl en we zijn er zeker van dat uw mond zal openvallen van onze gala’s. Twee van de meest indrukwekkende zijn het Gala van de Koningin van het Carnaval van Tenerife en het Drag Queen Gala van Las Palmas de Gran Canaria.

Beleef het Carnaval

2
Valentijns
Uitstapje

Als u op zoek bent naar een warme bestemming in februari voor een reis met uw partner, zijn de Canarische Eilanden de perfecte bestemming met de meest romantische plannen. Ontdek een betoverend hotel, vind een afgelegen strandje waar u zich de laatste mensen op aarde voelt of wandel langs de wandelpaden van de eilanden op zoek naar de mooiste zonsondergang. Een reis om een nieuw hoofdstuk in uw liefdesverhaal te schrijven.

Restaurants
Hotels
Ongerepte stranden

3
Amandelbomen
in bloei

Van romantische plannen naar een plan waar u helemaal weg van zult zijn. De Canarische Eilanden in februari zijn perfect om amandelbomen vol witte en roze bloesems te bewonderen, een onvergelijkbaar natuurfenomeen om van te genieten tijdens uw wandel- of fietstochten langs de Canarische wandelpaden.

Wist u dat er verschillende feesten ter ere van dit natuurverschijnsel waren op de eilanden? Ga eens naar Puntagorda op La Palma, Tejeda op Gran Canaria of Santiago del Teide op Tenerife.

Tejeda

Pruik
masker