LAATSTE NIEUWS: Coronavirus (COVID-19) hier

Het grote avontuur samen

Op de Canarische Eilanden, kan elke dag een verrassing en avontuur zijn. Zijn weelderige vegetatie, stranden, vulkanen, duinen, bergen en zeeën vol leven maken de eilanden ideaal voor een avontuur met de familie. En dankzij hun constante temperaturen en zijn eindeloze zonnige dagen, doen ze dit op elk moment van het jaar waarin u de schoolvakanties heeft.

Wandelen door de duinen op een kameel, samen varen om walvissen te spotten, natuur verkennen, de hele dag spelen op het strand, ontdek de sterren ... de Canarische eilanden bieden tal van activiteiten om uw familie-uitstapje is een onvergetelijk avontuur te veranderen.
Bezoek met uw kinderen de Canarische Eilanden en stap een magische wereld binnen waar de fantasie de grootste kracht is en alles voor vermaak lijkt te zijn gemaakt. 7 eilanden vol avontuur om met het gezin te beleven en waar de kleintjes zich legendarische personages wanen.

EEN GROOT AVONTUUR MET HET GEZIN
/
Fun
voor kleinen en groten
De Canarische Eilanden hebben een breed scala aan recreatieve attracties waar gezinnen samen van kunnen genieten: Botanische tuinen met de flora van de eilanden en andere exotische locaties, dierentuinen en aquaria ontdekken waarin kleine dierenliefhebbers de koningen zijn, waterparken met duizelingwekkende glijbanen voor de dappere en leuke waterspelletjes voor iedereen en vele andere plaatsen waar het hele gezin plezier kan hebben. Kiezen wordt moeilijk.
Dierentuinen
Pretparken
/
Een dag van het strand
de familie
Breng een dag op het strand met familie: het is de beste manier om een ​​kind gelukkig te maken. Speel altijd onder de zon, een duik in het water opnieuw en opnieuw, het bouwen van zandkastelen, genieten van een heerlijk ijsje in de schaduw van een palmboom ... De meeste stranden op de Canarische Eilanden zijn ideaal voor gezinnen, maar velen van hen hebben alle faciliteiten die u nodig heeft, inclusief badmeester.
Playas para niños
/
Leren in
de natuur
De beste en leukste manier om de diversiteit en originaliteit van het landschap op de Canarische Eilanden te genieten is om een ​​aantal van haar vele paden te bezoeken. Ook in de familie. Deze oude paden verdiepen natuurgebieden langs paden die magisch lijken en zijn vaak kort, gemakkelijk te bewandelen en zeer veilig. En de natuurlijke schoonheid van de eilanden is zodanig dat de attracties bijna altijd zeer toegankelijk zijn.

In de zeven eilanden vindt u paden met een perfecte moeilijkheidsgraad om ze te bewandelen in het gezelschap van de kleinste van het huis. Dit zijn slechts een paar voorbeelden:
/
Comfort en
vrede
De canarios, ongeacht hun leeftijd, noemen zichzelf "mijn kind" of "mijn meisje". Beslissen met kinderen te reizen naar een plaats bewoond door zulke mensen is heel gemakkelijk. Maar daarnaast, worden de Canarische Eilanden erkend als comfortabele en veilige bestemming. Samen met zijn uitgebreide infrastructuur in hotels, appartementen en toeristische diensten bieden ze ook de rust van het reizen naar een land dat deel uitmaakt van de Europese Unie, die leeft volgens de Europese normen en bezoekers een goed ontwikkeld gezondheidssysteembiedt , met inbegrip van professionele service en uitstekend uitgerust voor noodsituaties. Bovendien kanaries belijden liefde voor kinderen wat eventuele problemen of moeilijkheden die zich kunnen voordoen direct oplost.