LAATSTE NIEUWS: Coronavirus (COVID-19) hier
Welkom op de plek in Europa waar alles er helderder uitziet. De Canarische eilanden zijn een paradijs voor duikers om zijn warme heldere water dat het zicht tot meer dan 30 meter toestaat ​​en temperaturen boven de 20 ° C te houdt gedurende het hele jaar. Het is zo gemakkelijk om te genieten van een van de grootste onderwater biodiversiteiten op de planeet en duidelijk zie je alle attracties van de spectaculaire vulkanische landschappen onder de zee. Daarom zijn de Canarische eilanden een van de meest gerenommeerde plaatsen om te duiken.
/
Biodiversiteit
3 zeereservaten om te duiken

Marine Reserve van La Restinga op
het eiland El Hierro

La Restinga is een heiligdom waar de schildpadden elk jaar komen, tonijn, roggen, zeebaarzen, dolfijnen, barracuda's, ... en, af en toe, een rustige walvishaai. In 2011, kwam een nieuwe onderzeese vulkaan in het gebied uit de ingewanden van de aarde. Later, in hun volledig geregenereerd bodems, is het leven teruggekomen en vandaag is de reserve een tehuis om een ​​rijke en gevarieerde biodiversiteit aan te bieden.

Marine Reserve zuidwestelijke kust van het eiland La Palma

De wateren van het eiland La Palma zijn een zeer interessante optie voor wie op zoek is dieper te duiken. Onder deze wateren, talrijke bogen, grotten en kliffen, sommige tot 300 meter diep, vind je spannende uitdagingen voor de meest veeleisende duiker. Verschillende soorten zoals tandbaarzen (voorbeelden groot in overvloed), adelaarsroggen, stekelige puffers en zwart koraal wachen op u.

Eiland La Graciosa Marine Reserve en eilandjes in de buurt van het eiland Lanzarote

Het zeereservaat van het kleine Canarische eiland La Graciosa, gelegen ten noorden van Lanzarote, is het grootste beschermde maritieme gebied in Europa. Dankzij de diversiteit van het leven in zee, verborgen spectaculaire unieke schoonheid bodems in haar duikplekken, ze zijn geschikt voor alle niveaus van duikervaring.

/
VULKANISCH BODEMS
Ontdek een andere wereld
De Canarische Eilanden zijn voortgekomen uit de bodem van de Atlantische Oceaan miljoenen jaren geleden. Die heftige vulkaanuitbarstingen vormden een onderzeese buitenaardse landschappen op zeer korte afstand van de 1.600 kilometer lange kustlijn van deze eilanden. Een unieke vulkanische geologie met een diepte van tot 1000 meter, waarin meestal zwarte lava structuren en grotten gevormd werden in indrukwekkende muren en kliffen.
/
Wrakken
En busca de misterios
submarinos
De charme van de fondsen van de Canarische Eilanden is niet alleen te vinden in de biodiversiteit, maar zij verbergen ook diep-historische overblijfselen. Duik via dekken, masten of enorme begraven ankers en stel voor wat het verhaal achter elk wrak gezonken in deze oceanische wateren is waar allerlei schepen gevoerd zijn langs de geschiedenis.
/
Voor alle
het volledig JAAR
Op de Canarische Eilanden vindt u alles wat u nodig heeft om volledig te genieten van het paradijs verborgen in hen te vinden. Een oceaan van contrasten met verschillende dieptes en plekken voor alle niveaus wacht op je.

Basisniveau

Wilt u aan de slag wil in deze prachtige sport op de Canarische Eilanden vindt u een breed scala van duikscholen en instellingen voor de huur van materiaal. Alle onder toezicht van professionals die zorgen voor uw veiligheid te allen tijde.

Bekijk scholen

Tussen-niveau

Als je al een duiker bent, kunne de Canarische Eilanden, uw paradijs worden als ze het niet reeds zijn. Daar, dicht bij huis, gebonden aan de plek waar je naar op zoek was ga je je droomduik genieten. Kom snel, huur uw materiaal en rechtstreeks naar de bodem.

Bekijk verhuur materiaal

Gevorderd niveau

Zoek uitdagingen om de hoogte van je techniek en vaardigheid, een hele verrassing voor een expert als jij. Vandaar dat de diepe wateren rond de Canarische Eilanden je interesse gaan wekken. Het zeer kleine continentaal plateau dt hen omringt staat binnen handbereik. Op wat wacht je?

Zie spot
Wedstrijd onderwaterfotografie

Wedstrijdonderwaterfotografie

Bewonder de beste foto’s van de indrukwekkende zeebodems van de Canarische Eilanden. Zorg dat je de ongelofelijke foto’s van de deelnemers aan de vorige uitgave van de wedstrijd onderwaterfotografie, The Canary Islands Dive Photo Challenge niet mist.

Naar onderwaterfoto’s