LAATSTE NIEUWS: Coronavirus (COVID-19) hier

Chillout

HELE JAAR DOOR

De Canarische Eilanden zijn gegarandeerd leuk, dag en nacht. De zon gaat onder en maakt plaats voor een met sterren bezaaide hemel en een breed scala van het nachtleven voor onvergetelijke momenten met iedereen die je wilt delen.

Magische nacheten om intens te leven en altijd buiten, dankzij de milde temperaturen gedurende het hele jaar, u wordt uitgenodigd om te praten op een terrasje, te genieten van een romantisch diner, dansen tot het ochtendgloren of nieuwe mensen te ontmoeten en u te laten meeslepen ...
Welkom op de ideale plek om een ​​geweldige tijd weer hebben.
Begin met
/ een heerlijk
diner ...
Wat is een betere manier dan de avond met een heerlijk diner te beginnen? Op de Canarische Eilanden vindt u een uitgebreid aanbod van restaurants met internationale gerechten om uw smaakpapillen te verrassen met recepten van topkoks, sommige met een Michelin-ster. Maar als u wilt, kunt u ook restaurants met traditionele Canarische gerechten en regionale producten van de hoogste kwaliteit vinden.
Bekijk restaurants
GA MET
/
EEN GLAS
LIKEUR IN DE OPEN LUCHT ...
Goede muziek, goede sfeer en het beste uitzicht. De nacht op de Canarische Eilanden is nog maar net begonnen. Na een heerlijk diner kunt u genieten van een eerste drankje in een outdoor chill out, tijdens het kijken naar een van de beste sterrenhemels van Europa. Op het terras van een hotel, een promenade, in de nabijheid van een nachtclub of in de buurt van de kust. Voor alle smaken en stijlen.
EN STOP DE
/FUN NIET!
De avond vordert en opties vermenigvuldigen. De Bars en clubs hebben een lange traditie in de Canarische Eilanden, omdat in de afgelopen jaren, voor hun hutten de beste DJs van het moment zijn gekomen. En dankzij het goede weer en de voortdurende komst van toeristen, tonen deze zalen altijd een drukke en levendige sfeer. En sommige hebben zelfs dansvloeren in de open lucht.

Maar als de jouwe geen dance muziek is, maak je geen zorgen, er zijn altijd meer traditionele stijl dancings of jazzclubs.
DE LAAGSTE
/
BELASTIGEN
VAN EUROPA
Dankzij een verschillend belastingsregime, anders dan de rest van het land, genieten de Canarische Eilanden van een verbruiksbelasting van 7%. Een belasting die veel lager is dan in de rest van Europa, wat zich vertaalt in lagere prijzen op de meeste producten, zodat u meer kunt kopen voor minder.