LAATSTE NIEUWS: Coronavirus (COVID-19) hier

Paden die

niet echt lijken

Loop door de natuur van de Canarische Eilanden om een magisch, onbeschrijflijk gevoel te produceren. Alleen door je stappen heeft u toegang tot onontgonnen hoeken die lijken om de zuiverheid van de stilte te waarderen en te ontspannen en de energie te voelen die je omringt.

De topografie van de Canarische Eilanden is van een prachtige geologische waarde. De paden langsgaan door de landschappen van de jungle gebieden, meanderende zandduinen of steile vulkanische rotsen. Je wordt ondergedompeld in een beschermde ruimte met verrassende biodiversiteit, om opnieuw kennis maken met kleuren die je dacht dat je vergeten was en het gevoel dat je de eerste bewoners van het eiland bent.

Ontdek eindeloze routes getraceerd door professionals, sommige gemarkeerde routes, gekwalificeerd en gecertificeerd om alle noodzakelijke maatregelen te bieden aan liefhebbers van alle niveaus.

beschermde trails

Veel paden lopen door de Canarische Eilanden Nationale Parken en ruimten uitgeroepen tot tot Natural World Heritage Site door UNESCO. Een unieke kans om grondig te verkennen en te zien uit de eerste hand wat de mooiste erfenis van de aarde is.

Oude laurier

De laurier is misschien wel een van de meest waardevolle natuurlijke overblijfselen uit het verleden. Het dateert van miljoenen jaren geleden en de bossen van de Canarische Eilanden zijn een van de weinige plaatsen in de wereld waar hij te vinden is.

Gecondenseerde Diversiteit

De geografische eigenaardigheden van de eilanden maken het mogelijk, zoals in enkele plaatsen in de wereld, rondleidingen te doen door het land en landschappen met grote contrasten: woestijnen, bossen, vulkanen ...

Uitzicht op hoog niveau

Het eigenaardige topografie van de eilanden houdt sommige routes met veel hellingen op loopafstand in, die hoog op de weg liggen en het mogelijk maken om je te verrassen met uitzicht dat meer dan u zonder adem zal verlaten.

onmetelijkheid
Geografische
Wegen
dichtbij

Beklimming van de Teide

Isla de Tenerife

Gelegen in het centrum van het eiland Tenerife, kan Teide National Park bezocht worden langs diverse routes, waaronder een die leidt naar de top van de vulkaan. Een reis naar de top van de Canarische Eilanden, essentieel voor de liefhebbers van trekking.

Tenerife

Ruta de la Plata

Isla de Gran Canaria

La Ruta de la Plata is ontwikkeld door middel van een oude vee route gebruikt door de oude bewoners van Gran Canaria. Het pad loopt door landschappen van hoge biologische waarde tussen dennenbossen, kreupelhout van brem, Tajinastes en Verodes.

Gran Canaria

De Gracioseros

Isla de Lanzarote

Deze route loopt langs de oude weg die de inwoners van La Graciosa gebruikten om van en naar het eiland Lanzarote te gaan. 4,5 kilometer lopen door de kliffen van Famara tot voorbij de smalle rivier en geven zicht op flora en fauna.

Lanzarote

Islote De Lobos

Fuerteventura

Het pad van de wolven, dat alleen kan worden bereikt met de boot vanuit de haven van Corralejo, is één van de best bewaarde gebieden van de Canarische Eilanden. De route doorkruist het eiland en is een cirkelvormige baan van de pier naar de vuurtoren van Martino.

Fuerteventura

Caldera de Taburiente

Isla de La Palma

Het Nationaal Park Caldera biedt diverse mogelijkheden om te wandelen aan liefhebbers van alle niveaus. Het ravijn van Angustias, de Pino de la Virgen, de Cumbrecita, de piek Bejenado ... Een route die zeker de moeite waard is!

La Palma

Afdaling van Jinama

Eiland El Hierro

De tocht langs de Camino de Jinama wordt gekenmerkt door steile hellingen langs de route. De route, die is ontwikkeld langs de belangrijkste historische toegangspoort tot de Golf, is bekend om zijn geologische waarde en botanisch belang.

El Hierro

Contadero – Cedro

Eiland La Gomera

Deze route door het hart van La Gomera staat bekend om zijn reis met vele inheemse bomen Garajonay als Viñátigo, laurier en linde. Daarnaast is het laatste deel bereikt langs een kapel met een uniek verhaal.

La Gomera
/
Paden van
alle
alle
niveaus

Basisniveau

Deze routes zijn ideaal voor het verkennen van specifieke natuurlijke punten en vanuit een ander gezichtspunt. De afstand en route nodigen uit tot een goede reis die het landschap van het gebied weergeeft.

Tussen

Zonder grote problemen, zijn dit soort langste paden verschillend en bieden een betere contrast in het landschap. Één stap en je krijgt een idee van de diversiteit van het eiland.

avanzado

De paden van grotere lengte en moeite hebben het voordeel dat de route loopt door verschillende landschappen en terrein, je kan zien in een dat welke panoramische diversiteit er is.