LAATSTE NIEUWS: Coronavirus (COVID-19) hier

HET EILAND

LANZAROTE

HET ANDER
EILAND
Een eiland van zwarte en rode vulkanische bodem, gecombineerd met de stilte en verstilling, je voelt je als op een andere planeet.
WIJNEN
MET OORSPRONGSBENAMING
Een goede manier om het eiland te zien is een bezoek aan de wijngaarden en hun heerlijke Malvasia wijnen met DO te proeven.
ONTMOETINGSPLAATS VOOR
SPORTERS
Door zijn lange zonnige dagen, kiezen atleten uit heel Europa Lanzarote als het ideaal om te fietsen, hardlopen, zwemmen of watersporten als bestemming.
BIOSPHERE
RESERVE
De hoge ecologische waarde van het eiland verdiende deze erkenning van de UNESCO in 1993.
Welkom Op Het Eiland Lanzarote
Zijn vreemde vulkanische bodem van vele kleuren begroet u. En de rust en stilte in het hele eiland nodigen u uit om de kracht op te laden tijdens lange dagen gevuld met licht.

Zijn unieke landschappen vormen een ecosysteem van grote internationaal erkende waarde. Een ideale plek om te ontspannen en dwalen door de vulkanen, grotten en ongerepte stranden. Dan stoppen voor een moment en ademen rust van het eiland. Je voelt je zo ver als je reisde naar de maan.
/
Timanfaya
Nationaal Park
Een voorbeeld van recente en historische vulkanisme dat een van de meest indrukwekkende van de Canarische Eilanden visuele spektakels biedt. De bijna afwezigheid van vegetatie, de ruwheid van de vormen en de verscheidenheid van kleuren zoals rood, oker, zwart en oranje, zal je meevoeren naar plekken waar je nog nooit aan hebt gedacht.
/Wat je je niet kunt verliezen/