LAATSTE NIEUWS: Coronavirus (COVID-19) hier

HET EILAND

LA PALMA

HET ANDER
BONITA
Om zijn geweldige landschappen, vulkanen, diepe bossen, uitnodigende stranden, en de sterrenhemel, is dit eiland bekend als het prachtige eiland.
STARLIGHT
RESERVE
Dankzij de heldere hemel en unieke voorwaarden voor sterrenwacht, beschikt het eiland over de Starlight onderscheiding dat de lucht met de beste astronomische kwaliteit herkent.
BIOSPHERE
RESERVE
Steeds meer grondgebied verkrijgt dit onderscheid, en in 2002 verklaarde UNESCO Biosphere Reserve aan het totaal van het eiland.
1.000 KM
WANDELPADEN
Een compleet netwerk van bewegwijzerde paden en gemarkeerd rond het eiland, waardoor het een paradijs voor liefhebbers van trekking is.
Welkom Op Het Eiland La Palma
Dit vulkanische eiland lijkt alsof zijn diepe bossen van prehistorische vegetatie groen zijn geschilderd. Hierin, vindt u verbinding met de natuur in een van de beste luchtgroepen in de wereld voor sterrenwacht, kan u ontspannen in een van de gezellige stranden of wandelen tussen vulkanen en canyons.

Kruis magische paden met kleine watervallen en, als je naar de top komt, kijk je omhoog. Zeker dat u een heel bijzondere ervaring zal hebben.
/
Dichter bij de
sterren
De heldere hemel en beschermd van La Palma bieden onovertroffen voorwaarden voor sterrenwacht, of u nu alleen en als je een nachtelijke rondleiding of waarneemsessie van een spectaculaire uitzichtpunt huurt. Als je wilt voelen in de buurt van het heelal, vanaf de Roque de los Muchachos, tot 2.420m hoogte en één van de beste telescopische observatoria in de wereld , krijg je een van de beste uitzichten.
/Wat je je niet kunt verliezen/