LAATSTE NIEUWS: Coronavirus (COVID-19) hier

HET EILAND

LA GOMERA

NATUUR EN
MAGIE
Op het eiland La Gomera kan je springen van het ene landschap maar een ander, voel weelderige en magische natuur die je je langzaam omhult.
650
Km
WANDELPADEN
La Gomera heeft meer dan 600 km van mysterieuze paden om je in te verliezen en opnieuw het gevoel te geven als wanneer je een kind was.
SILBO
GOMERO
Het is de moedertaal van het eiland uitgeroepen tot immaterieel cultureel erfgoed van de mensheid door de UNESCO. Zelfs vandaag de dag zie je mensen communiceren met fluitjes!
WORLD BIOSPHERE
RESERVE
Het eiland heeft - vanaf 2011- het onderscheidingsteken van Biosphere Reserve in de categorie Uitstekend dankzij de kwaliteit van zijn land en mariene ecosysteem.
Welkom Op Het Eiland La Gomera
Je zet gewoon een voet erin en je voelt hoe de magie je omringt. Je wandelt een beetje verder en ontdekkt dat alles echte magie is. Spring landschap in landschap en wees verrast met ravijnen die worden geworpen naar de zee, valleien bedekt met groene palmen, zwarte zandstranden en kristalhelder water, weelderige oude bossen met bronnen die u uitnodigen om u te vernieuwen ... Een natuurlijk geheel van een reserve Biosphere met soorten zijn al uitgestorven in andere delen van de wereld.
/
Laurisilva
Duizendjarig
Een uniek ecosysteem in de wereld Als er iets is, dat speciaal staat in het Nationaal Park Garajonay is het de laurier, een massa van eigen prehistorische vegetatie in de regio van Macaronesia die de tropen een miljoen jaar geleden bedekte en is gebleven op het eiland dankzij zijn uitzonderlijke klimaat. Loop rustig onder deze eeuwenoude bomen alleen of als deelnemen aan een door begeleide experts toer.
/Wat je je niet kunt verliezen/