LAATSTE NIEUWS: Coronavirus (COVID-19) hier

Het beste klimaat van de wereld

Hoe vaak hebben we gehoord dat Canarios een open en vrolijke karakter hebben? En geen wonder. Wonen in een klimaat met een jaarlijks gemiddelde van 24ºC, zonder veel koud in de winter en niet te warm in de zomer, zal je zeker invloeden. En veel.

Het is wetenschappelijk bewezen dat het klimaat een directe impact heeft op onze emoties; voel de zon op onze huid, frisse lucht inademen, lopen met blote voeten op het zand of genieten van een sterrenhemel, zijn van die momenten die ons vullen met hernieuwde vitaliteit aan de binnenkant.

Zo niet, dan moeten zij het de bewoners van de Canarische Eilanden vragen.

De woorden
die het beste het
klimaat van de
Canarische Eilanden
weergeven zijn
"vakantiegevoel" en "goed gevoel".

Maxi Biewer

Weerpresentator
Duitsland

Elke dag van
het jaar kan je
gaan met een korte broek en een T-shirt en een goed gevoel.

Liam Dutton

Meteoroloog en weerpresentator
Verenigd Koninkrijk

"Het weer op de
Canarische Eilanden
is een tijd om
gelukkig te zijn."

Minerva Piquero

Journalist en Weerreporter
Spanje
/
Vitaminen voor ons
humeur
De heldere hemel en weinig neerslag, zonnig gunst met vele uren daglicht dagen. En het is bekend dat zonlicht een positief effect heeft op onze stemming en ons lichaam. Een dag op de Canarische Eilanden is een capsule van vitamine D, een vitamine die we produceren als we onze huid bloot stellen aan de zon en idit s noodzakelijk om ziekte te voorkomen en een goed gevoel te hebben.
/
Het beste
vakantieklimaat
/
Een lange en gezonde
traditie
Sinds de tijd van de Grieken staan de Canarische eilanden ​​bekend om de gezonde eigenschappen van het klimaat. Eeuwen later, blijven reizigers uit de hele wereld de eilanden te bezoeken om te revitaliseren. Zijn milde temperaturen, de dagen gevuld met licht, de zuivere zeelucht en al haar natuurlijke hulpbronnen maken de Canarische eilanden een paradijs voor wellness.
/
Outdoor
living
De passaatwinden en de temperatuur inversie die dat genereren belemmeren de ontwikkeling van wolken, zods zijn er bijna geen regenwolken in de zomer, en in de winter regent het gemiddeld drie dagen per maand. Dit maakt het mogelijk continu buiten te leven en, samen met wat de grote toeristische en recreatieve eilanden bieden, kunt u genieten van een veelheid van activiteiten om te genieten op het strand, in de bergen, weelderige bos, in het water ... U kiest.

Vele studies en miljoenen toeristen vinden dat de Canarische Eilanden over het beste klimaat ter wereld beschikken dankzij zachte temperaturen met lichte schommelingen door het jaar heen, weinig dagen regen en een eindeloos aantal zonne-uren.