LAATSTE NIEUWS: Coronavirus (COVID-19) hier
/

Van Allen

En Voor Allen

Elk jaar, beoeken miljoenen reizigers uit de hele wereld de Canarische Eilanden aangetrokken door de verschillende toeristische attracties; ontspannen op het strand, golfen, surfen op de golven, duiken in de zee, zeilen, wandelingen in de natuur ... Maar hoewel allemaal om verschillende redenen, de meesten doen uiteindelijk een aankoop op de eilanden.

Hoe het ook zij, op de Canarische Eilanden vindt u een scala aan winkels voor alle smaken en budgetten. wandelen op rommelmarkten, de middag doorbrengen in een commerciële omgeving of typische Canarische producten bekijken in de traditionele winkels.
DE
LAAGSTE
BELASTIGEN
VAN EUROPA
Dankzij een verschillend belastingsregime, anders dan de rest van het land, genieten de Canarische Eilanden van een verbruiksbelasting van 7%. Een belasting veel lager dan in de rest van Europa, die zich in bijna alle recreatieve vertaalt in lagere prijzen, zodat u kunt genieten van meer voor minder.
/
Outdoor
LIKEUR IN DE OPEN LUCHT ...
Op de Canarische Eilanden, zijn de dagen lang en temperatuur constant het hele jaar. Daarom is het heel gemakkelijk om outdoor markten te vinden op de eilanden, hoewel de meeste van hen zijn geïnstalleerd op slechts enkele bepaalde dagen van de maand. Veel verkopen vaak handwerk, voedingsmiddelen, antiek en soms zelfs apparaten of tweedehands meubelen. En terwijl het kopen is niet uw belangrijkste doel is, bezoeken een van deze markten kan een manier zijn om dorpen of historische wijken te ontdekken
Markten>
/
Zones En Centra Om
Winkelen
Koop in topmerk winkels of boetieks, een paar meter van een tropisch paradijs, iets wat je kunt doen alleen op de Canarische Eilanden. Stedelijke centra condenseren op de belangrijkste straten kledingwinkels met de nieuwste trends in de mode, parfum, exclusieve juweliers en andere winkels die een "cool" sfeer creëren.

Bovendien, de Canarische Eilanden hebben grote en moderne ruimtes met bioscopen, kinderkamers, restaurants, recreatiegebieden ... en de beste selectie van nationale en internationale merken zodat je gewoon moet wandelen om trendy goederen en plezier op hetzelfde moment te vinden.
Winkelgebieden
/
Canarische
Producten
Je kunt niet verlaten zonder een souvenir van de Canarische Eilanden. En wat beter geschenk dan een product gemaakt op de eilanden om iemand te verrassen en waarom niet, jezelf.

Aloë vera cosmetica

Vanwege het klimaat en de ecologische en chemische vrije landbouw-industrie is aloë vera van uitzonderlijke kwaliteit.

Zwemkleding Lenita & XTG

Is het merk van badmode meest aanwezig op de Canarische stranden. Gemaakt door Lenita Burmany en Luis Mentado: het ontwerp is cool, gedurfd en extreem.

Canarische ambachten

De Canarische ringen of Gracioseros hoeden zijn een duidelijke weerspiegeling van de Canarische traditie en cultuur.

Gastronomische producten

De Canarische keuken staat vol met kwalitatief hoogwaardige producten zoals Rum Arehucas en Blat wodka die er trots op is de zuiverste in de wereld te zijn.

Cigaren Palmero

Handgemaakt zijn de cigaren van La Palma befaamd om de beste in de wereld, samen met de Cubaanse.

Eigen kunst

Een goed voorbeeld van de Canarische kunst zijn de litho's van César Manrique of de schilder Néstor Martín-Fernández de la Torre.