LAATSTE NIEUWS: Coronavirus (COVID-19) hier

HET EILAND

GRAN CANARIA

EEN
MINIATUUR
CONTINENT
Een klein continent waar je allerlei ervaringen om elke dag speciaal te maken vindt: gouden stranden, adembenemende natuurlijke landschappen en dichtbij een grote stad met een breed scala aan entertainment voor iedereen.
60 KM VAN DE
STRANDEN
Ontdek stranden zo divers als de landschappen die het eiland verbergt. Bijna 60 km stranden op 236 km van de kustlijn onder een zachte zon om je energie te geven.
BIOSPHERE
RESERVE
Het vulkanische reliëf, de aanwezigheid van Macaronesische flora en zijn grote pijnbomen zijn erkend door de UNESCO met dit onderscheid.
WELLNESS
De eerste toeristen op zoek zich te revitaliseren kwame naar Gran Canaria 150 jaar geleden, aangetrokken door het klimaat. Vandaag heeft deze gewoonte zich ontwikkeld tot een breed scala aan spa's en wellness centra.
Welkome In Gran Canaria
Gran Canaria is een geweldige bestemming met bijna 60 km van de stranden om van te genieten met familie en met een westers deel verklaard tot Biosphere Reserve. Een klein continent waar u alles vindt wat je nodig hebt om elke dag speciaal te maken. Ga in de boot om walvissen te spotten, wandelingen door de bossen van de Canarische dennen, heb plezier in een waterpark, maak een wandeling door de winkelstraten, bezoek musea ... of gewoon ontspan je op een rustig strand.

Waar heb je vandaag zin in? Op Gran Canaria is alles mogelijk.
/
De Duinen Van
Maspalomas
Een nieuw landschap elke dag
Deze verrassende mix van woestijn en oase in het zuiden van het eiland, is een uniek natuurgebied wegens haar schoonheid en de verscheidenheid van de ecosystemen. De duinen, door de wind continu gegoten, maken het landschap veranderen met elke nieuwe dag, en zijn een van de belangrijkste toeristische attracties van de regio.
/Wat je je niet kunt verliezen/