LAATSTE NIEUWS: Coronavirus (COVID-19) hier

Real Club de Golf de Las Palmas

Real Club de Golf de Las Palmas Golfbanen van Gran Canaria
Real Club de Golf de Las Palmas Golfbanen van Gran Canaria

De oudste golfbaan van Spanje ligt in Gran Canaria

Real Club de Golf de Las Palmas heeft de eer de oudste golfbaan van Spanje te zijn. Opgericht in 1891, was het niet tot 1957 toen de historische architect Mackenzie Ross het huidige parcours ontwierp, gebruik makend van de verplaatsing van de baan naar de Bandama krater in het noordoosten van het eiland Gran Canaria. De bevoorrechte ligging, grenzend aan de krater van een uitgedoofde vulkaan, biedt de speler uitzicht op de bergtoppen van het eiland, de zee en de dichtbij gelegen ravijnen.

Golfen en ontspannen in het Vik Bandama Golf Hotel

De baan van de Real Club de Golf de Las Palmas is relatief kort, gemakkelijk om te doen, met brede fairways aan de rand van het ravijn, grote struikelblokken van zand en kleine greens. Ideaal voor een ontspannen spel, zonder veel fysieke inspanning. Op slechts 10 meter van Tee 1 bevindt zich het driesterrenhotel Vik Bandama Golf Hotel, met zwembad en sauna om te relaxen. Een ideaal programma om van een golfvakantie op Gran Canaria te genieten.

Isla Gran Canaria

For the latest available information about opening hours, reservations, locations and contact details, see the official website.

GA NAAR DE WEBSITE
18

18

71

71

Hombres 24 / Mujeres 36

Hombres 24 / Mujeres 36

4.30 horas

4.30 horas

ONTDEKKEN