LAATSTE NIEUWS: Coronavirus (COVID-19) hier

HET EILAND

FUERTEVENTURA

Playa de
CANARIAS
Meer dan 150 km stranden om te genieten van de zon en de zeewind beladen met negatieve ionen zorgen ervoor dat u zich in het paradijs voelt.
KAAS
MET OORSPRONGSBENAMING
En tussen het strand en het strand, zijn de kaasfabrieken van het eiland een must. Probeer een van hun heerlijke kazen met oorsprongetiket.
WINDSURFEN
WINDSURFEN
De lange zonnige dagen, harde wind en golven tot twee meter, hebben ertoe geleid dat windsurfen en kitesurfen al een traditie is op het eiland.
RESERVA DE LA
RESERVE
De onmetelijkheid van zijn vulkanische landschap en de zuiverheid van de stranden is niet onopgemerkt gebleven bij de UNESCO, die het hele eiland in 2009 uitgeroepen hebben tot biosfeerreservaat.
Welkom Op Het Eiland Fuerteventura
Bij aankomst wordt u begroet door een ongerepte kustlijn met smaragdgroene wateren en wit zand. Meer dan 150 km stranden waar de zon en de wind, vol met negatieve ionen met een ontspannend effect: u voelt zich in het paradijs. Om deze reden en om zijn spectaculaire vulkanische landschappen, is het niet verwonderlijk, dat het is uitgeroepen tot biosfeerreservaat.

Sluit je ogen en, wanneer je ze open, ben je een nieuw persoon. Het is een goed moment om een ​​surf table te grijpen en te glijden door het heldere water. Hoewel, als u wilt, kunt u ook de keuken ontdekken van hun volkeren, als pejines, gerimpelde aardappelen of kaas met oorsprongsbenaming.
/
Meer dan 150 km
prachtige stranden
Het eiland Fuerteventura is zand en zee op zijn best. Het heeft uitgebreide en prachtige stranden van verschillende types, dus je kunt altijd kiezen op basis van uw plan voor de dag: watersport, vergeet alles wandelend langs de eenzame kust met een ongerept strand, genieten van wat verse vis uit het gebied of gewoon lekker zitten om een ​​mooie zonsondergang te bekijken. Meer dan 150 km van de stranden gaan zeer ver.
/Wat je je niet kunt verliezen/