LAATSTE NIEUWS: Coronavirus (COVID-19) hier

HET EILAND

EL HIERRO

100%
duurzaam
Sinds de opening van het hydro-elektrische Gorona Windpark is dit het eerste volledig zelfvoorzienend eiland met hernieuwbare energie.
HET EILAND VAN DE
MERIDIAAN
Tot 1885 was de Punta de Orchilla beschouwd als de meridiaan 0, dus steeds een van de meest gebruikte op de kaarten van de zestiende en zeventiende eeuw. Dus staat het zelfs vandaag de dag bekend als El Hierro Eiland van de Meridiaan.
GRATIS
WIFI
Misschien voel je je ver weg, maar tegelijkertijd verbonden. El Hierro heeft gratis wifi!.
46
PUNTEN VOOR DUIKEN
Zie 46 duikplekken in een uniek en levendig onderwater landschap, het resultaat van haar bijzondere geografie: een vulkaan waarvan de laatste uitbarsting in 2011 werd geregenereerd.
BIOSPHERE
RESERVE
Ondanks het feit dat het het kleinste van de eilanden is, heeft El Hierro vruchtbare grond, steile rotsen, lava geologische formaties en weelderige vegetatie die is erkend door de UNESCO.
Welkom Op Het Eiland Van El Hierro
Dit kleine eiland, verklaarde tot Biosphere Reserve, zal je opvallen door het contrast tussen de vulkanische bodem, groene bladgroenten bossen en water transparantie van haar zeereservaat. Je hebt verschillende opties om de prachtige natuur te ontdekken. Dompel jezelf in en duik door hun bijzondere onderwaterlandschap geregenereerd na de vulkanische uitbarstingen van 2011, maak een wandeling door een van zijn oude bossen of sta gewoon stil en kijk naar het landschap. Voel hoe geweldig het is om te stoppen en adem de zuivere lucht in van El Hierro.
/
Zeereservaat
La Restinga

SPECTACULAIRE ZEEBODEM VOL LEVEN.

Vlakbij de vissershaven van La Restinga, in het zuiden van het eiland, vindt u dit gebied van beschermde wateren met max. diepte 300 meter, vol kliffen, veriles, zanderige platforms, grotten ... Een van de bestemmingen meest begeerd door duikers wereldwijd met meer dan 10
duikplaatsen met een uniek en vol leven, vrucht van zijn bijzondere geografie en onderzeese vulkanische landschap. .
/Wat je je niet kunt verliezen/