LAATSTE NIEUWS: Coronavirus (COVID-19) hier

Tijdens het hele traject was de oceaan alom aanwezig, maar eindelijk is het vaste land in zicht.

Wat is dat daar
in de verte?

Precies, eilanden in zicht… het zijn:

de Canarische Eilanden

Van plan om met een cruise naar
de Canarische Eilanden
te reizen?

Als uw cruise één of meerdere van de Canarische Eilanden aandoet, kunt u optimaal van uw reis genieten aangezien u hier op weinig afstand een enorme variëteit aan landschappen en plannen kunt vinden.

Geniet van het Canarische klimaat op het strand, in de stad of in de weelderige natuur.

Een onvergetelijke tussenhalte

Uitstappen en een vulkaan bezoeken, in de voetsporten van Columbus treden, genieten van onmetelijke stranden en het beste klimaat ter wereld, wijn en kaas proeven met uitzicht op zee, echt lachen, het werk van Manrique ontdekken, doelloos rondslenteren, opnieuw in contact komen met de natuur...

1

Hoe ziet uwdag eruit?

Een rustige dag languit op het goudgele zand? Een hectische avond shoppen? Wat u ook van uw tussenhalte maakt, u geniet van het beste klimaat ter wereld want op de Canarische Eilanden bedraagt de gemiddelde temperatuur 19ºC in de winter en 23ºC in de zomer.
2

Het perfecteplan

De eilanden bieden ontelbare activiteiten en mogelijkheden afhankelijk van wat u zoekt: ontspanning, stranden, uitstapjes, wandelroutes, gezinsactiviteiten… de lijst is oneindig!
3

Haal het meesteuit uw tijd

Er zijn veel activiteiten in de buurt van de havens zodat u uw korte verblijf op de eilanden optimaal kunt benutten. Als u vervoer nodig hebt, beschikt u over taxi's, bussen, huurauto's en -motorfietsen.
4

Vergeet niet terugte keren

Een belangrijke tip: vergeet niet terug te keren naar de boot, uw cruise vertrekt weer! Hoewel het een korte tussenhalte is, zal u één ding nooit meer vergeten: als u eenmaal op de Canarische Eilanden bent geweest, zal uw lichaam altijd willen terugkeren. Luister dus naar uw lichaam.