LAATSTE NIEUWS: Coronavirus (COVID-19) hier

De Canarische Eilanden inApril

April, een korte vakantie vóór de vakantie. Als u niet veel vrije dagen hebt, haalt u er best het meeste uit. Om te beginnen een beetje strand, en daar hebben we wel wat van. Dan een wandeling tussen vulkanen of in een betoverend dorpje. Nog ideeën nodig? Hier vindt u nog enkele suggesties voor de maand april.
Gemiddeld
23° C

11 u
zon per dag

Deze maand
raden we u aan...

1
Ontmoeting met
walvissen

Als u ervan droomt deze dieren van dichtbij in volledige vrijheid te bewonderen, profiteer dan van uw reis naar de Canarische Eilanden voor een persoonlijke ontmoeting. De Canarische Eilanden liggen op de natuurlijke route van 23 verschillende walvisachtigen, zoals potvissen, vinvissen en tot 6 verschillende soorten dolfijnen.

We raden u een excursie in een “Blauwe Boot” aan om het welzijn van deze dieren te waarborgen. Ah, en denk eraan dat het in hun belang verboden is hen eten te geven of ermee te zwemmen.

Walvisachtigen waarnemen
Walvissen zien?

2
Een verfrissend
alternatief

Bezoekt u de Canarische Eilanden met kinderen? De natuurlijke zwembaden van deze eilandengroep zijn perfect voor een rustige duik terwijl u van het landschap geniet. Een unieke ervaring die u moet beleven tijdens uw reis. Ontdek het kristalheldere water van Caletón Blanco, op Lanzarote, het spectaculaire Puertito de Lobos, op 20 minuten met de boot vanaf Fuerteventura, of de Charco del Conde, op La Gomera, ideaal voor een perfecte dag met het hele gezin. Op alle eilanden zijn uiterst interessante opties te vinden!

Puertito de Lobos
Caletón Blanco
Charco del conde
Natuurlijke zwembaden

3
Een
luchtspektakel

Al meer dan 20 jaar komen elke maand april parapenteliefhebbers samen op de Internationale parapentebijeenkomst van het eiland El Hierro. Piloten van alle landen komen gebruik maken van de Passaat en een ideaal terrein voor deze sport, met inbegrip van de wereldelite op het gebied van paragliding. Als u tijdens uw vakantie op de Canarische Eilanden de meest hoogstaande kunstjes wenst te bewonderen, kijk dan gewoon even omhoog en aanschouw de hemel van de Valle de El Golfo.

Parapente
El Hierro

Fototoestel
Verrekijker