LAATSTE NIEUWS: Coronavirus (COVID-19) hier

Lago Martiánez

Lago Martiánez Pretparken in Tenerife
Lago Martiánez Pretparken in Tenerife
Lago Martiánez Pretparken in Tenerife

Zwembaden met enorme schoonheid ontworpen door César Manrique

Het Lago Martiánez is een vrijetijdscomplex in Puerto de la Cruz in het noorden van het eiland Tenerife. Met schitterende uitzichten op de zee en de Teide bevatten de installaties een groot kunstmatig meer omgeven door zwembaden met smaragdgroen water, tuinen, terrassen en restaurants. Het park werd ontworpen in het midden van de jaren zeventig door de befaamde artiest uit Lanzarote, César Manrique, die elementen uit de traditionele Canarische architectuur y autochtone flora heeft gebruikt.

Plezier voor de hele familie vlakbij de zee

Het Lago Martiánez werd als cultureel erfgoed verklaard in de categorie Historische Tuinen en biedt een omgeving voor amusement voor alle leeftijden. Vier zwembaden zijn voor volwassenen en de andere drie zijn aangepast voor kinderen. Deze zijn allen omgeven door zones om te zonnebaden met ligstoelen en parasols. Het complex heeft verschillende terrassen, kiosken, restaurants en sinds 2006 een casino. Dit alles om een perfecte dag van zon en zee af te ronden.

Isla Tenerife

For the latest available information about opening hours, reservations, locations and contact details, see the official website.

GA NAAR DE WEBSITE

ONTDEKKEN