LAATSTE NIEUWS: Coronavirus (COVID-19) hier
Zon, wind en golven het hele jaar door. Het paradijs van elke rijder.
Er is geen betere combinatie om te surfen, windsurfen, kitesurfen of
bodyboarden. En op de Canarische Eilanden, is die altijd te vinden.

De voorwaarden zijn uniek. Bijna 1.600 km. kust, een klimaat met een
gemiddelde temperatuur van 19 ° C in de winter en 23 ° C in de winter, bijna
altijd zonnige dagen, constante wind, golven en een gevarieerde achtergrond van
onderwater vulkanische bergen. Dit alles vormt een van de beste mariene ecosystemen in
de wereld om te oefenen in sport van wind en golven, geschikt voor alle disciplines, zowel in de zomer als in de winter.
/Competitie
De Atlantische Oceaan langs de kusten van de eilanden wordt voorgesteld in de meest uiteenlopende breakers. De constante aanwezigheid van de wind en de grote diversiteit van de bodem (zand, steen, vulkanische rif ...) leiden tot lagen, radikale, diepe of baai golven zowel vanaf rechts als links. Een paradijs voor deskundigen zoals jij.
De stroom van de golven
De unieke ligging van de Canarische Eilanden in de Atlantische helpt tot de gunstige aankomst van een achtergrond met golven van 2 tot 4 meter.
Wind op het spel
Los amantes del kitesurf y el windsurf tienen en las Islas Canarias un aliado deseado por todos los riders del mundo: el viento. Corrientes de todo tipo recorren las islas ideales por su impulso fuerte y constante que ayuda a generar altas velocidades.
In uw omgeving 24 uur
Fans van over de hele wereld bezoeken de Canarische Eilanden het hele jaar op zoek naar zijn wind, de golven en de wijze waarop de passie voor hun sport leeft in de archipel. Rond de grote spots zul je altijd bars, winkels, bars en zelfs bijzondere accommodaties vinden waar de Shaka niet bepaald een vreemde groet is. Een eigen sfeer, met canarisch accent en multiculturele vitaliteit, wacht op je.
Een paradijs voor competitie
Goed weer het hele jaar door, de wind, de kwaliteit van de golven en de uitgebreide infrastructuur van de eilanden worden geplaatst in een strategisch punt van het circuit.
Competities
Sport
gegarandeerd
Op sommige plaatsen in de buurt van de belangrijkste plekken vind je ook voorzieningen, winkels, verhuur ... meestal in de buurt van water. Alles wat je nodig hebt naar Europese normen. En voor degenen die willen beginnen, veel scholen op het strand.
Windsurf- en kitesurfservices en -scholen
Surf- en bodyboardservices en -scholen