LAATSTE NIEUWS: Coronavirus (COVID-19) hier

CARNAVAL VAN ALLE

CARNAVAL VAN
ALLE

CARNAVALS

Het Carnaval van de Canarische Eilanden is een explosie van vreugde, muziek en kleur. De straten zijn gekleurd door de fiesta, de lucht is vol met plezier en alle hoeken van de eilanden vullen zich met straatmuzikanten, Mogollones en parades die de parodie verpersoonlijken en een van de meest traditionele feesten zijn.
Maar wat stelt de kanarische boven alle andere carnavals zijn aangename temperaturen, ondanks het feit dat het winter is. Kies een kostuum dat u het beste uitkomt en maak je geen zorgen over de kou, en veilige koele nachten staan u toe het te dragen.
/
GALA
FULL COLOR
FULL COLOR
Een van de meest verwachte momenten van de canarische carnavals zijn hun mooie kleren waarin wordt gekozen wie de belle van de bal zal zijn. Meerdere kandidaten dragen opzichtige kostuums van veren en strass steentjes die aan elkaar zijn gehecht in het hele jaar door en die honderden kilo kunnen wegen. Een heel spektakel van kleur en helderheid.
Andere belangrijke evenementen zijn de arena's en paardrijden. Kostuum parades, optochten, bands, paardenkarossen ... een gigantische massa van kleur en vreugde danst op carnaval en doordringt de straten van de eilanden.
/
Op straat
en Mogollones!
Het carnaval in de straat en de Mogollones zijn een van de centrale delen van het carnaval, wanneer alle mensen de straat zijn op het ritme van de muziek met als enige doel plezier en het kostuum te dragen. Iedereen is welkom, het is alleen nodig om veel plezier te willen hebben.
/
HET PLEZIER VAN DE
MURGAS
De straatmuzikanten zijn groepen van vrienden die zingen met een vleugje humor voor de carnavals. Wanneer je de composities hoor je zult begrijpen waarom de Canarische Eilanden ​​bekend staan om hun grote gevoel voor humor. Een van de meest leuke evenementen zijn de wedstrijden van deze groepen, waar ze hun creativiteit tonnen met hoge kritische liedjes en veel vrijmoedigheid.
Voor alle
stijlen
De Canarische Eilanden zijn een land van contrasten, net zoals carnavals. Elk eiland heeft zijn eigen evenementen en feesten, waar je kan zien van een drag queen gekroond als carnaval koningin, zelfs een oorlog met talkpoeder.
/
De begrafenis van de
Sardine
En dan komt een van de van de minder gewenste momenten van het feest: zijn einde. Een van de meest karakteristieke en bijzondere ceremonies waarin alle eilandbewoners treurnis parodiëren, en waarin een sardine wordt verbrand te midden van vuurwerk.