LAATSTE NIEUWS: Coronavirus (COVID-19) hier

7 eilanden om verliefd te worden

Als er ergens een plek is waar de romantiek tastbaar lijkt in de lucht, dan zijn het wel de Canarische Eilanden. Paradijselijke stranden om hand in hand overheen te wandelen, schone en heldere luchten waaronder je kunt liggen en de sterren kunt bewonderen, een overvloedige natuur waar je je in kunt verliezen… Zeven sfeervolle eilanden om te ontdekken met je partner waar je je de twee speciaalste personen kunt voelen van de hele wereld.

Je hebt er bovendien, zowel als je voor je bruiloft als voor je huwelijksreis komt, een keur aan specialisten op het gebied ter beschikking om er een droomervaring van te maken. En dit alles in een klimaat met meer dan 300 dagen zon per jaar en een gemiddelde temperatuur van ongeveer 23º die garant staan voor onvergetelijke herinneringen.

/
EEN
TROUWKLIMAAT

Het weer is altijd een van de belangrijkste factoren bij het organiseren van een trouwerij. En omdat de Canarische Eilanden beschikken over een klimaat dat wordt beschouwd als het beste ter wereld, als je besluit je bruiloft op de eilanden te vieren, hoef je je alleen maar met de details bezig te houden. Je hebt hiervoor een brede keur aan professionele mogelijkheden waaronder ruimtes om de bruiloft te vieren, hotels van iedere categorie, de beste fotografen en cateringservices van allerlei soorten cuisines. Of als je alles wilt overlaten aan een ervaren professional, heb je ook de beschikking over een selectie aan internationale wedding planners die zich bezighouden met al het nodige om van deze dag een droomdag te maken.

/
EEN ONVERGETELIJKE
HUWELIJKSREIS

Een huwelijksreis, of gewoon een uitje met partner naar de Canarische Eilanden, kan goed een droomreis worden. Alleen hier kunt je je verliezen op een ongerept strand ver van alles verwijderd, wandelen door romantische natuurlijke landschappen en je ontspannen in een spa voordat je uit gaat eten in een sfeervol restaurant of een glaasje drinkt op een terras onder een van de mooiste sterrenhemelen van Europa.

De eilanden bieden bovendien talloze leuke activiteiten voor stelletjes: zeilen, duiken, van dichtbij walvissen observeren… Of gewoon lekker samen zijn in een van de vele sfeervolle overnachtingsmogelijkheden of alleen voor volwassenen die op bijna alle eilanden te vinden zijn.

/
JA, IK WIL
DE CANARISCHE EILANDEN

Als je al hebt besloten je bruiloft of huwelijksreis op de Canarische Eilanden te houden, bezoek jaikwilcanarischeeilanden, een web waar je een grote lijst met gespecialiseerde professionals vindt en andere soorten ideeën en suggesties om een romantisch verblijf te organiseren..
Ga naar jaikwilcanarischeeilanden.com