LAATSTE NIEUWS: Coronavirus (COVID-19) hier

Golf hele jaar

De Canarische eilanden zijn een buitengewone
omgeving voor golf. Alleen in hen kunt u genieten
van deze sport, omringd door een vulkanische natuur
met uitzichten vol contrasten en het zien van de bal
verloren in de zeehorizon na elke klap. De aanwezigheid
van de zeewind en de wind begiftigen elke wedstrijd van een
verschillende mate van bijzonderheid waarinde aandrijving en lange
shots speciaal moeten worden berekend.
Je
beste slag
Een
/professioneel
golfcircuit
Weinig plaatsen in de wereld kunnen vergelijkbare omstandigheden voor golf roemen. Op de Canarische Eilanden zijn enkele van de beste professionele velden in Europa ontworpen door wereldkampioenen Severiano Ballesteros en Jose Maria Olazabal of gerenommeerde architecten zoals John Cartineu, Blake Stirling en Marco Martin gespecialiseerd in het maken van de klimatologische omstandigheden van het ontwerp.
De meeste van hen zijn voorzien met integratie in het landschap en volledige faciliteiten met caddies, monitoren of buggy's, sportscholen, kuuroorden en restaurants. En circuits, geschikt voor alle handicaps hebben holes tot 110 meter in sommige gevallen obstakels omvatten meren, bunkers en grote greens vegetatie en soms zelfs op een eiland. Een heel spektakel.
Bekijk golfbanen
Een afspraak met
de beste
/golfers
ter wereld
Zijn deze infrastructuren en high-level domeinen met hun klimaat dat bevorderlijk is voor golf, wat maakt dat de Canarische eilanden vaak gevraagd worden voor toernooien en internationale golftoernooien? Veel van de velden worden vaak met voeten getreden door de beste professionals in de sport, op zoek naar de overwinning.
Competities
/Golf
van 5 sterren
Het hotel infrastructuur rond de golf circuits is de meest complete en gevarieerde. Sommige velden, zelfs in grotere hotels of resorts die het mogelijk maken, in aanvulling, te slapen op een paar meter van het veld, een combinatie van partijen met sessies in spa's, vrije tijd of de toegang tot privé-stranden.